ผลงานวิจัย | ดร.ศันสนีย์ อุดมระติ และคณะ |
Keywords | emulsion; soy polysaccharide; encapsulation; turmeric extract; curcuminoid; stability; digestion |
Telephone | 0 2942 8629 (1503) |
ifrsnu@ku.ac.th | |
URL | https://doi.org/10.1016/j.fufo.2025.100626 |

Turmeric extract-loaded-oil-in-water emulsion containing soy polysaccharide: Physical properties, bioactive abilities, stability, and in vitro gastrointestinal digestion
ผลงานวิจัย | ดร.ศันสนีย์ อุดมระติ และคณะ |
Keywords | emulsion; soy polysaccharide; encapsulation; turmeric extract; curcuminoid; stability; digestion |
Telephone | 0 2942 8629 (1503) |
ifrsnu@ku.ac.th | |
URL | https://doi.org/10.1016/j.fufo.2025.100626 |
จุดเด่นผลงาน
Abstract
Future Foods, (2025) Vol. 11: 100626