Change in morphological structure, tribological properties, and in vitro starch digestibility of texture-modified rice porridge by addition of okra mucilage
จำนวนผู้เข้าชม : 2
Antimicrobial Resistance Patterns of ESBL-Producing Escherichia coli in Dogs from Thailand: Evaluation of Algal Extracts as Novel Antimicrobial Agents
จำนวนผู้เข้าชม : 63
Turmeric extract-loaded-oil-in-water emulsion containing soy polysaccharide: Physical properties, bioactive abilities, stability, and in vitro gastrointestinal digestion
จำนวนผู้เข้าชม : 6
กรรมวิธีการผลิตกล้าเชื้อน้ำส้มสายชูหมักแบบแห้ง
จำนวนผู้เข้าชม : 37
Bioactive compounds and in vitro biological properties of Arthrospira platensis and Athrospira maxima: a comparative study
จำนวนผู้เข้าชม : 115
Enhancing Biomass and Lipid Production in Messastrum gracile Using Inorganic Carbon Substrates and Alternative Solvents for Lipid Extraction
จำนวนผู้เข้าชม : 24
Co-bioaugmentation with microalgae and probiotic bacteria: Sustainable solutions for upcycling of aquaculture wastewater and agricultural residues into microbial-rice bran complexes
จำนวนผู้เข้าชม : 42
A novel source of phytochemical and bioactive peptide from fermented mushroom trimming waste extract by Bifidobacterium longum
จำนวนผู้เข้าชม : 40
Prebiotic effect of spices, herbs and Thai curry under in-vitro digestion on attachment of probiotic bacteria on large intestine Caco-2 cells
จำนวนผู้เข้าชม : 40
ไอศกรีมนมผสมไฟโคไซยานินจากสาหร่ายสไปรูลิน่าและกรรมวิธีการผลิต
จำนวนผู้เข้าชม : 122
ผลิตภัณฑ์คล้ายเนื้อที่มีหัวปลีเป็นส่วนผสมและกรรมวิธีการผลิต
จำนวนผู้เข้าชม : 99
โยเกิร์ตน้ำเมล็ดฟักทองผสมผงฟักทองแบบแห้ง (Freeze dried yoghurt) และกรรมวิธีการผลิต
จำนวนผู้เข้าชม : 119
Exploring the use of rice bran and mung bean as soy substitutes in low-moisture extruded plant-based meat
จำนวนผู้เข้าชม : 142
Investigation of transglutaminase incubated condition on crosslink and rheological properties of soy protein isolate, and their effects in plant-based patty application
จำนวนผู้เข้าชม : 168
ผลิตภัณฑ์โปรตีนคล้ายเนื้อจากกากถั่วเหลืองความชื้นต่ำ และกรรมวิธีการผลิต
จำนวนผู้เข้าชม : 133