Bioactive compounds and in vitro biological properties of Arthrospira platensis and Athrospira maxima: a comparative study

Bioactive compounds and in vitro biological properties of Arthrospira platensis and Athrospira maxima: a comparative study

จำนวนผู้เข้าชม : 7

Enhancing Biomass and Lipid Production in Messastrum gracile Using Inorganic Carbon Substrates and Alternative Solvents for Lipid Extraction

Enhancing Biomass and Lipid Production in Messastrum gracile Using Inorganic Carbon Substrates and Alternative Solvents for Lipid Extraction

จำนวนผู้เข้าชม : 8

Co-bioaugmentation with microalgae and probiotic bacteria: Sustainable solutions for upcycling of aquaculture wastewater and agricultural residues into microbial-rice bran complexes

Co-bioaugmentation with microalgae and probiotic bacteria: Sustainable solutions for upcycling of aquaculture wastewater and agricultural residues into microbial-rice bran complexes

จำนวนผู้เข้าชม : 20

A novel source of phytochemical and bioactive peptide from fermented mushroom trimming waste extract by Bifidobacterium longum

A novel source of phytochemical and bioactive peptide from fermented mushroom trimming waste extract by Bifidobacterium longum

จำนวนผู้เข้าชม : 23

Prebiotic effect of spices, herbs and Thai curry under in-vitro digestion on attachment of probiotic bacteria on large intestine Caco-2 cells

Prebiotic effect of spices, herbs and Thai curry under in-vitro digestion on attachment of probiotic bacteria on large intestine Caco-2 cells

จำนวนผู้เข้าชม : 21

ไอศกรีมนมผสมไฟโคไซยานินจากสาหร่ายสไปรูลิน่าและกรรมวิธีการผลิต

ไอศกรีมนมผสมไฟโคไซยานินจากสาหร่ายสไปรูลิน่าและกรรมวิธีการผลิต

จำนวนผู้เข้าชม : 100

ผลิตภัณฑ์คล้ายเนื้อที่มีหัวปลีเป็นส่วนผสมและกรรมวิธีการผลิต

ผลิตภัณฑ์คล้ายเนื้อที่มีหัวปลีเป็นส่วนผสมและกรรมวิธีการผลิต

จำนวนผู้เข้าชม : 84

โยเกิร์ตน้ำเมล็ดฟักทองผสมผงฟักทองแบบแห้ง (Freeze dried yoghurt) และกรรมวิธีการผลิต

โยเกิร์ตน้ำเมล็ดฟักทองผสมผงฟักทองแบบแห้ง (Freeze dried yoghurt) และกรรมวิธีการผลิต

จำนวนผู้เข้าชม : 97

Exploring the use of rice bran and mung bean as soy substitutes in low-moisture extruded plant-based meat

Exploring the use of rice bran and mung bean as soy substitutes in low-moisture extruded plant-based meat

จำนวนผู้เข้าชม : 116

Investigation of transglutaminase incubated condition on crosslink and rheological properties of soy protein isolate, and their effects in plant-based patty application

Investigation of transglutaminase incubated condition on crosslink and rheological properties of soy protein isolate, and their effects in plant-based patty application

จำนวนผู้เข้าชม : 156

ผลิตภัณฑ์โปรตีนคล้ายเนื้อจากกากถั่วเหลืองความชื้นต่ำ และกรรมวิธีการผลิต

ผลิตภัณฑ์โปรตีนคล้ายเนื้อจากกากถั่วเหลืองความชื้นต่ำ และกรรมวิธีการผลิต

จำนวนผู้เข้าชม : 125

ผลิตภัณฑ์โปรตีนคล้ายเนื้อจากกากถั่วเหลืองความชื้นสูง และกรรมวิธีการผลิต

ผลิตภัณฑ์โปรตีนคล้ายเนื้อจากกากถั่วเหลืองความชื้นสูง และกรรมวิธีการผลิต

จำนวนผู้เข้าชม : 109

ผลิตภัณฑ์โปรตีนคล้ายเนื้อจากโปรตีนถั่วดาวอินคาความชื้นสูง และกรรมวิธีการผลิต

ผลิตภัณฑ์โปรตีนคล้ายเนื้อจากโปรตีนถั่วดาวอินคาความชื้นสูง และกรรมวิธีการผลิต

จำนวนผู้เข้าชม : 97

The effects of rice bran oil, coconut oil and homogenisation pressure on the properties of oil-in-water emulsion loaded baicalein

The effects of rice bran oil, coconut oil and homogenisation pressure on the properties of oil-in-water emulsion loaded baicalein

จำนวนผู้เข้าชม : 121

The effect of concentration on rheological properties of sago (Metroxylon sagu) starch

The effect of concentration on rheological properties of sago (Metroxylon sagu) starch

จำนวนผู้เข้าชม : 106