Change in morphological structure, tribological properties, and in vitro starch digestibility of texture-modified rice porridge by addition of okra mucilage

Change in morphological structure, tribological properties, and in vitro starch digestibility of texture-modified rice porridge by addition of okra mucilage

จำนวนผู้เข้าชม : 2

Antimicrobial Resistance Patterns of ESBL-Producing Escherichia coli in Dogs from Thailand: Evaluation of Algal Extracts as Novel Antimicrobial Agents

Antimicrobial Resistance Patterns of ESBL-Producing Escherichia coli in Dogs from Thailand: Evaluation of Algal Extracts as Novel Antimicrobial Agents

จำนวนผู้เข้าชม : 63

Turmeric extract-loaded-oil-in-water emulsion containing soy polysaccharide: Physical properties, bioactive abilities, stability, and in vitro gastrointestinal digestion

Turmeric extract-loaded-oil-in-water emulsion containing soy polysaccharide: Physical properties, bioactive abilities, stability, and in vitro gastrointestinal digestion

จำนวนผู้เข้าชม : 6

กรรมวิธีการผลิตกล้าเชื้อน้ำส้มสายชูหมักแบบแห้ง

กรรมวิธีการผลิตกล้าเชื้อน้ำส้มสายชูหมักแบบแห้ง

จำนวนผู้เข้าชม : 37

Bioactive compounds and in vitro biological properties of Arthrospira platensis and Athrospira maxima: a comparative study

Bioactive compounds and in vitro biological properties of Arthrospira platensis and Athrospira maxima: a comparative study

จำนวนผู้เข้าชม : 115

Enhancing Biomass and Lipid Production in Messastrum gracile Using Inorganic Carbon Substrates and Alternative Solvents for Lipid Extraction

Enhancing Biomass and Lipid Production in Messastrum gracile Using Inorganic Carbon Substrates and Alternative Solvents for Lipid Extraction

จำนวนผู้เข้าชม : 24

Co-bioaugmentation with microalgae and probiotic bacteria: Sustainable solutions for upcycling of aquaculture wastewater and agricultural residues into microbial-rice bran complexes

Co-bioaugmentation with microalgae and probiotic bacteria: Sustainable solutions for upcycling of aquaculture wastewater and agricultural residues into microbial-rice bran complexes

จำนวนผู้เข้าชม : 42

A novel source of phytochemical and bioactive peptide from fermented mushroom trimming waste extract by Bifidobacterium longum

A novel source of phytochemical and bioactive peptide from fermented mushroom trimming waste extract by Bifidobacterium longum

จำนวนผู้เข้าชม : 40

Prebiotic effect of spices, herbs and Thai curry under in-vitro digestion on attachment of probiotic bacteria on large intestine Caco-2 cells

Prebiotic effect of spices, herbs and Thai curry under in-vitro digestion on attachment of probiotic bacteria on large intestine Caco-2 cells

จำนวนผู้เข้าชม : 40

ไอศกรีมนมผสมไฟโคไซยานินจากสาหร่ายสไปรูลิน่าและกรรมวิธีการผลิต

ไอศกรีมนมผสมไฟโคไซยานินจากสาหร่ายสไปรูลิน่าและกรรมวิธีการผลิต

จำนวนผู้เข้าชม : 122

ผลิตภัณฑ์คล้ายเนื้อที่มีหัวปลีเป็นส่วนผสมและกรรมวิธีการผลิต

ผลิตภัณฑ์คล้ายเนื้อที่มีหัวปลีเป็นส่วนผสมและกรรมวิธีการผลิต

จำนวนผู้เข้าชม : 99

โยเกิร์ตน้ำเมล็ดฟักทองผสมผงฟักทองแบบแห้ง (Freeze dried yoghurt) และกรรมวิธีการผลิต

โยเกิร์ตน้ำเมล็ดฟักทองผสมผงฟักทองแบบแห้ง (Freeze dried yoghurt) และกรรมวิธีการผลิต

จำนวนผู้เข้าชม : 119

Exploring the use of rice bran and mung bean as soy substitutes in low-moisture extruded plant-based meat

Exploring the use of rice bran and mung bean as soy substitutes in low-moisture extruded plant-based meat

จำนวนผู้เข้าชม : 142

Investigation of transglutaminase incubated condition on crosslink and rheological properties of soy protein isolate, and their effects in plant-based patty application

Investigation of transglutaminase incubated condition on crosslink and rheological properties of soy protein isolate, and their effects in plant-based patty application

จำนวนผู้เข้าชม : 168

ผลิตภัณฑ์โปรตีนคล้ายเนื้อจากกากถั่วเหลืองความชื้นต่ำ และกรรมวิธีการผลิต

ผลิตภัณฑ์โปรตีนคล้ายเนื้อจากกากถั่วเหลืองความชื้นต่ำ และกรรมวิธีการผลิต

จำนวนผู้เข้าชม : 133