Processing-Induced Changes in Bioactive Compounds and Antioxidant Activity of Orange-Fleshed Sweet Potato (Ipomoea batatas L.): Steaming Versus Air-Frying
จำนวนผู้เข้าชม : 15
Freeze-dried plant-based yogurts from whole and dehulled black mung beans (Vigna mungo L.): bioactive properties, in vitro protein digestibility, and functional innovation
จำนวนผู้เข้าชม : 26
Structure–Function Relationships in High-Moisture Meat Analogues: Effects of Soybean Residue (Okara) on Plant Protein–Starch Gels
จำนวนผู้เข้าชม : 29
Modification of a Hybrid Dryer into Fluidized Bed Agglomerator with the Application to the Coconut Milk Powder Agglomeration
จำนวนผู้เข้าชม : 19
Biochemical composition and functional properties of pumpkin (Cucurbita sp.) seed yogurt: a functional plant-based product
จำนวนผู้เข้าชม : 27
Exploring effects of chickpea-derived crude oligosaccharides on gut microbiota and their potential in cashew nut yogurt-like product development
จำนวนผู้เข้าชม : 28
Antioxidant and antibacterial potential of Chromolaena odorata (L.) medicinal plant extracts
จำนวนผู้เข้าชม : 45
Microalgae-Enriched High-Moisture Meat Analogues: Improved Physicochemical, Functional, and Digestibility Properties
จำนวนผู้เข้าชม : 54
Extraction, Characterization, Biological Properties, and X-Ray Fluorescence Analysis of Functional Polysaccharides Derived from Limnospira platensis
จำนวนผู้เข้าชม : 45
Enhanced Nutritional Properties of Alternative Sausages Through Processed Sacha Inchi (Plukenetia Volubilis L.) Substitution
จำนวนผู้เข้าชม : 54
Multiscale Characterization of Rice Starch Gelation and Retrogradation Modified by Soybean Residue (Okara) and Extracted Dietary Fiber Using Rheology, Synchrotron Wide-Angle X-Ray Scattering (WAXS), and Fourier Transform Infrared (FTIR) Spectroscopy
จำนวนผู้เข้าชม : 92
The Microbiome Characterization of Edible Visceral Organs and Fresh Meat During Production in a Pig Processing Facility in Thailand
จำนวนผู้เข้าชม : 105
แป้งเค้กข้าวกึ่งสำเร็จรูปจากปลายข้าวไรซ์เบอรี่และกรรมวิธีการผลิต
จำนวนผู้เข้าชม : 89
ไอศกรีมกะทิจากแป้งข้าวเหนียวลืมผัวและกรรมวิธีการผลิต
จำนวนผู้เข้าชม : 91
ไอศกรีมกะทิจากแป้งข้าวหอมนิลและกรรมวิธีการผลิต
จำนวนผู้เข้าชม : 78