Multiscale Characterization of Rice Starch Gelation and Retrogradation Modified by Soybean Residue (Okara) and Extracted Dietary Fiber Using Rheology, Synchrotron Wide-Angle X-Ray Scattering (WAXS), and Fourier Transform Infrared (FTIR) Spectroscopy
จำนวนผู้เข้าชม : 27
The Microbiome Characterization of Edible Visceral Organs and Fresh Meat During Production in a Pig Processing Facility in Thailand
จำนวนผู้เข้าชม : 40
แป้งเค้กข้าวกึ่งสำเร็จรูปจากปลายข้าวไรซ์เบอรี่และกรรมวิธีการผลิต
จำนวนผู้เข้าชม : 33
ไอศกรีมกะทิจากแป้งข้าวเหนียวลืมผัวและกรรมวิธีการผลิต
จำนวนผู้เข้าชม : 28
ไอศกรีมกะทิจากแป้งข้าวหอมนิลและกรรมวิธีการผลิต
จำนวนผู้เข้าชม : 25
Bioassay-guided fractionation of okra seed peptide on antioxidant activities and inhibition of oxidative stress in LPS stimulated RAW 264.7 cells
จำนวนผู้เข้าชม : 33
In vitro protein digestibility and bioactive activities of yogurt from black soybean (Glycine max L.) milk
จำนวนผู้เข้าชม : 25
Change in morphological structure, tribological properties, and in vitro starch digestibility of texture-modified rice porridge by addition of okra mucilage
จำนวนผู้เข้าชม : 34
Antimicrobial Resistance Patterns of ESBL-Producing Escherichia coli in Dogs from Thailand: Evaluation of Algal Extracts as Novel Antimicrobial Agents
จำนวนผู้เข้าชม : 98
Turmeric extract-loaded-oil-in-water emulsion containing soy polysaccharide: Physical properties, bioactive abilities, stability, and in vitro gastrointestinal digestion
จำนวนผู้เข้าชม : 43
กรรมวิธีการผลิตกล้าเชื้อน้ำส้มสายชูหมักแบบแห้ง
จำนวนผู้เข้าชม : 71
Bioactive compounds and in vitro biological properties of Arthrospira platensis and Athrospira maxima: a comparative study
จำนวนผู้เข้าชม : 137
Enhancing Biomass and Lipid Production in Messastrum gracile Using Inorganic Carbon Substrates and Alternative Solvents for Lipid Extraction
จำนวนผู้เข้าชม : 48
Co-bioaugmentation with microalgae and probiotic bacteria: Sustainable solutions for upcycling of aquaculture wastewater and agricultural residues into microbial-rice bran complexes
จำนวนผู้เข้าชม : 59
A novel source of phytochemical and bioactive peptide from fermented mushroom trimming waste extract by Bifidobacterium longum
จำนวนผู้เข้าชม : 67