Application of ohmic heating in cooking mixtures of brown rice and whole grains: total phenolic content, antioxidant activities, vitamin B1, some minerals, and energy consumption
จำนวนผู้เข้าชม : 3
Evaluating Microbiological Safety, Sensory Quality, and Packaging for Online Market Success of Roasted Pickled Fish Powder
จำนวนผู้เข้าชม : 39
Physical property changes promoting shelf-life extension of soy protein-based high moisture meat analog under high pressure treatment
จำนวนผู้เข้าชม : 48
Physicochemical and biological properties of encapsulated Boesenbergia rotunda extract with different wall materials in enhancing antioxidant, mineralogenic and osteogenic activities of MC3T3-E1 cells
จำนวนผู้เข้าชม : 37
Particle size and concentration of ground rice on tribological properties and in vitro starch digestibility of rice porridge
จำนวนผู้เข้าชม : 58
เครื่องดื่มข้าวเหนียวดำที่สกัดด้วยเอนไซม์อะไมเลสผสมน้ำใบเตยและกรรมวิธีการผลิต
จำนวนผู้เข้าชม : 59
Phenolic profiles and in vitro biochemical properties of Thai herb ingredients for chronic diseases prevention
จำนวนผู้เข้าชม : 80
Isoflavone aglycone-rich powder from soybean residue submerged fermentation using Lactobacillus fermentum 44197
จำนวนผู้เข้าชม : 78
ผลิตภัณฑ์ผงโรยข้าวรสกะเพรา
จำนวนผู้เข้าชม : 140
ผลิตภัณฑ์ผงโรยข้าวรสต้มยำ
จำนวนผู้เข้าชม : 116
Brine-Processed Caulerpa lentillifera Macroalgal Stability: Physicochemical, Nutritional and Microbiological Properties
จำนวนผู้เข้าชม : 73
Potential Prebiotic Properties of Crude Polysaccharide Extract from Durian (Durio zibethinus Murr.) Seed Flour
จำนวนผู้เข้าชม : 104
สูตรผสมแหนมเห็ดโพรไบโอติกและกรรมวิธีการผลิต
จำนวนผู้เข้าชม : 113
ผลิตภัณฑ์โปรตีนคล้ายเนื้อจากโปรตีนถั่วเขียวความชื้นต่ำและกรรมวิธีการผลิต
จำนวนผู้เข้าชม : 97
ผลิตภัณฑ์โปรตีนคล้ายเนื้อจากโปรตีนถั่วดาวอินคาความชื้นต่ำและกรรมวิธีการผลิต
จำนวนผู้เข้าชม : 77