Investigation of transglutaminase incubated condition on crosslink and rheological properties of soy protein isolate, and their effects in plant-based patty application
จำนวนผู้เข้าชม : 30
ผลิตภัณฑ์โปรตีนคล้ายเนื้อจากกากถั่วเหลืองความชื้นต่ำ และกรรมวิธีการผลิต
จำนวนผู้เข้าชม : 13
ผลิตภัณฑ์โปรตีนคล้ายเนื้อจากกากถั่วเหลืองความชื้นสูง และกรรมวิธีการผลิต
จำนวนผู้เข้าชม : 11
ผลิตภัณฑ์โปรตีนคล้ายเนื้อจากโปรตีนถั่วดาวอินคาความชื้นสูง และกรรมวิธีการผลิต
จำนวนผู้เข้าชม : 9
The effects of rice bran oil, coconut oil and homogenisation pressure on the properties of oil-in-water emulsion loaded baicalein
จำนวนผู้เข้าชม : 22
The effect of concentration on rheological properties of sago (Metroxylon sagu) starch
จำนวนผู้เข้าชม : 19
Enhancing Gluten-Free Crispy Waffles with Soybean Residue (Okara) Flour: Rheological, Nutritional, and Sensory Impacts
จำนวนผู้เข้าชม : 27
Effect of mechanical treatment from extrusion process on physicochemical properties of okara cellulose powder
จำนวนผู้เข้าชม : 20
Physicochemical, Nutritional, and Antioxidant Properties of Traditionally Fermented Thai Vegetables: A Promising Functional Plant-Based Food
จำนวนผู้เข้าชม : 35
Identification of the protease inhibitory domain of Trichinella spiralis novel cystatin (TsCstN)
จำนวนผู้เข้าชม : 35
กรรมวิธีการผลิตผลิตภัณฑ์คล้ายข้าวจากดอกกะหล่ำกึ่งสำเร็จรูป
จำนวนผู้เข้าชม : 65
กิมจิหน่อไม้เสริมจุลินทรีย์โพรไบโอติกและกรรมวิธีการผลิต
จำนวนผู้เข้าชม : 44
Extraction, Characterisation and Evaluation of Antioxidant and Probiotic Growth Potential of Water-Soluble Polysaccharides from Ulva rigida Macroalgae
จำนวนผู้เข้าชม : 74
Heat-drying and size reduction-treated tapioca flour stabilized oil-in-water emulsion-loaded eugenol: Physical properties, stability, and in vitro gastrointestinal digestion
จำนวนผู้เข้าชม : 82
Application of ohmic heating in cooking mixtures of brown rice and whole grains: total phenolic content, antioxidant activities, vitamin B1, some minerals, and energy consumption
จำนวนผู้เข้าชม : 80